KAM NA DIPLOMKU

22.10.2020

Diplomky. Většina z nás ví, že něco takového existuje. Někdo má dokonce i nějakého kamaráda či kamarádku, který již někam na diplomku chodí. Tímto to však pro mnohé z nás končí. Hledat cosi o diplomkách kdesi na webu fakulty, nebo dokonce na intranetu? To snad ani nemyslíte vážně? Právě proto jsme se rozhodli začít se sérií livestreamů, během nichž se představí jednotlivé katedry. Teď už tedy k rekapitulaci prvního dílu.

122530400_788349858656170_742298629899380655_n.png

Ve čtvrtek 22. 10. v 18:00 to celé začalo. Díl první – obecný úvod a katedra organické a bioorganické chemie. Hlavním hostem večera byl Assoc. Prof. PharmDr. Jaroslav Roh, Ph.D., který se jakožto proděkan pro vědecké záležitosti zhostil obecného povídání o diplomových pracích a poté se jakožto vedoucí katedry rozmluvil o možnostech, strastech i slastech diplomových prací na katedře organické a bioorganické chemie. Doplnění jeho slov poskytl čerstvý doktor Mgr. Petr Matouš, PhD. a diplomant Marek Macuš.

Za něco málo přes hodinu se téměř 200 přítomných studentů dozvědělo mnoho informací a užitečných rad. Padlo také mnoho různorodých dotazů, na které všichni tři hosté s nadšením odpovídali. Celá první epizoda se nesla v přátelském a pohodovém duchu.

Pro vás, co jste neměli tu možnost se zúčastnit premiéry, je k dispozici záznam z prvního dílu cyklu „Kam na diplomku.“ V popisku videa můžete najít i vypsané časy a konkrétní rozebíraná témata.

Doufáme, že příští epizoda, která se uskuteční 5. 11., se již obejde bez technických problémů a že se sejdeme opět v takto hojném počtu.

Děkujeme všem hostům i zúčastněným a v listopadu opět na viděnou.

- Vzdělávací team