Soft Skill Training - Život v rovnováze

30.11.2020

V pondělí 30.11.2020 se uskutečnil další trénink z řady Online Sofskillových tréninků: Život v rovnováze. Zúčastnilo se nás 10 a trénink probíhal ve velmi přátelské atmosféře. Na začátku našeho setkání přišla krátká vlna Icebreaků, kdy jsme se všichni představili a zbavili jsme se ostychu.

A nyní k samotnému tréninku. Nejdříve jsme si vysvětlili pojmy život v rovnováze a pojem harmonie. Pak jsme si každý sám vypsal role, do kterých se v životě stavíme. Každý to pojal podle sebe. Někdo se viděl v roli syna, kamaráda, někdo se viděl jako student, pozorovatel či taxík pro svou rodinu. Následně jsme si napsali, co se nám na těchto rolích líbí, nelíbí, co je nutné dělat v těchto rolích. Nakonec jsme se sami ohodnotili, jak dobře ty své role plníme. Byla to skvělá možnost pro sebereflexi. Uvědomili jste si, co dělat chcete, nechcete, nebo děláte a nevíte o tom, ale také jsme si uvědomili své priority.

12.jpg

Po tomto cvičení, jsme si vysvětlili pojem Life compass, a následně jsme s ostatními sdíleli, kam náš kompas života směřuje, co chceme zlepšit. Také jsme zjistili, kde se lehce zanedbáváme a kde máme prostor pro zlepšení. Na závěr jsme si zopakovali, co jsme se naučili. Jelikož se nikomu z nás nechtělo trénink opustit, zůstali jsme po tréninku ještě chvíli připojeni a povídali jsme si. Trénink byl úžasný v tom, že nám ukázal naše slabiny, naše přednosti a povzbudil nás k dalšímu rozvoji a to vše ve velmi přátelské a klidné atmosféře.

11.jpg