Spolkové pivko ONLINE

04.03.2021

Ve čtvrtek 4.3. v 19:00 se v tomto školním roce konalo již třetí spolkové pivko on-line. Akce se nenazývá takto nadarmo, proto kdokoliv mohl využít jedinečné možnosti objednat si pivko s donáškou až na pokoj na Kotli! Komu pivko přeci jenom nestačilo, mohl se zapojit do soutěže o nejlepší picí historku a vyhrát tak speciální cenu. Ostatní se museli spokojit se svou vlastní zásobou a naplněný program tak mohl začít!

Nejprve jsme se poohlédli zpět na již proběhnuté akce. Ať už se jednalo o česko-rumunský twinnet či přednášku o automatizaci ve farmacii – museli jsme se shodnout na tom, že obě akce proběhli velice vydařeně a účastníci si organizaci velice pochvalovali. Také se nám představil úspěšný projekt Měsíc ve farmacii, který nám již od listopadu zprostředkovává snadnou cestu k novinkám a k samotnému dění světa farmacie.  

IMG_2270.jpg

A co nás čeká v březnu? Týden proti obezitě, Cesty farmacie, Training week, nová Nauzea a mnoho dalšího! Poté jsme si společně pobrečeli nad zrušeným plesem a začali se alespoň těšit na Veletrh Bioanalytiky a Farmacie.

Následovalo vyhlášení nejlepší picí historky, kterou vyhrál bezkonkurenčně Jirka Kubíček. Musím říct, že vítěz byl z výhry velice nadšen a slíbil, že výhru kompletně využije ve zbytku večera. Potom jsme se rozdělili do jednotlivých místností, kde jsme probírali nesmyslnost pozměňovacího návrhu zásilkového výdeje léčivých přípravků na lékařský předpis, a postupně se dostávali i k našim picím historkám s pohádkovou párty.

IMG_2284.jpg

Na závěr musím říct, že se jednalo nejen o velice vydařenou akci, ale především příjemně strávený večer. Jsem vděčná, že i přes tuto situaci jsem mohla být tohoto součástí a vidět známé tváře alespoň touto on-line formou.

Anna Gajová