Turnaje ve stolním fotbálku

21.11.2022

V pondělí 21.11. se uskutečnil druhý ročník turnaje ve stolním fotbálku v našem oblíbeném AC klubu. 

Když jste vešli do AC klubu, tak jste mohli vidět tři profesionální stoly na fotbálek a rozvěšené plátno se systémem turnaje. Vidět přicházející týmy, kteří se hned ujali všech stolů a s nadšením trénovali i s pivkem v ruce byla krása pohledět. Celý turnaj probíhal tak, že na začátku každý tým odehrál 4 zápasy s náhodně vybranými týmy. Podle skóre postupovalo do vyřazovacích kol prvních 16 týmů, kdy už se hrálo podle klasického pavouka. V pavoukovi už to bylo velmi napínavé, protože i jediná chybička mohla vést k vyřazení. Účastnilo se celkem 20 týmů a každý tým hrál opravdu na plno. Některé zápasy byly napínavější a ano jedním z nich byl zápas o 3.místo a velké finále o 1.místo. Finále bylo takové jaké jsem si přesně představovala. Oba týmy hráli velmi dobře, s radostí a ostatní týmy, kteří se do finále nedostali, tak obklopili fotbálek a s nadšením celé finále pozorovali a fandili. 

Samozřejmě se hrálo i o krásné ceny, o které se postaral Spolek českých studentů farmacie a Asociace studentů medicíny. První tři místa získali krásné poháry, poukázky na pivko od hradeckého pivovaru Klenot a samozřejmě výherci mohli najít i merch SČSF a ASM. Myslím si, že bylo o co hrát. 

Ale je jasné, že si všichni přišli hlavně zahrát, užít si srandu a mít pohodový večer, což si myslím i tak vypadalo.

Když už jsme znali vítěze, předali se ceny, tak následovala afterparty, kdy někteří dále hráli na fotbálkových stolech či tancovali. 

Pokud si chcete jít uvolnit, užít si pohodovou akci nebo si s někým jen v klidu popovídat, tak byste měli dorazit na další ročník, v který pevně věřím, že bude.

                                                                                                                      Táňa Ryantová

DSC_0838.jpg

Všechny fotografie v albu na Facebooku.