Prvácká párty

02.10.2019

Už při prvních přednáškách jsem se prostě nemohla dočkat naší prvácké párty farmaceutů. Na kotli na nás čekaly svozové autobusy, ve kterých žádné místo nepřišlo nazmar. Což už napovídalo tomu, že to nebude jen tak ledajaká párty. Autobusy měly jasný záměr - ušetřené kroky snad každý musel využít na parketě.

DSC_1056.jpg

Už při vstupu do klubu jsem si v duchu říkala: “Vysokoškolejský život bude asi fajn”. Skvělá hudba, skvělý lidi... co víc? Už nám začíná prvácká hra. Pomeranče by nám šly, svlíkání už moc ne.

DSC_0833.jpg

DSC_0872.jpg

VELKÉ FINÁLE. Zaskočit si pro burger do Mekáče? Či je libo chacha? Náročnost se stupňovala. Nasbírat pár podprsenek, dát pusu prezidentovi či zvládnout stojku. Kdo tu nebyl, teď určitě lituje... že?

DSC_0917.jpg

O vítězi ale nakonec rozhodla velice složitá a zrádná hra Kámen-nůžky-papír.

DSC_0933.jpg

Výhru vítězové samozřejmě hojně využili.

DSC_0945.jpg

Zábava však nadále pokračovala. Extroverti či introverti, prváci či páťáci - prostě všichni to pořádně rozjeli. Na téhle škole jsem sice nestrávila ani dva týdny, ale jedno vím jistě: Farmaceuti žádní nudaři nejsou. Přeci jen musím přiznat, že se farmaceutická párty trošku od těch ostatních liší. Z normální párty nepřijdete domů s cizím laboratorním plášťem jako já. Rozhodně to byla jedna z nejlepších akcí vůbec a organizátorům nemám, co vytknout - naopak. Postarali se nám o nezapomenutelný večer. Jen snad... příště bych nemusela mít následující den na osmou.

Těším se příští rok!

- Anna Gajová – studentka prvního ročníku

Více foto