Seznamovací kurz

17.09.2019

Tak jako spousta dalších prváků, jsem se i já rozhodla zúčastnit se letošního seznamováku FaF a poznat tak jak nové spolužáky, tak pro mě osobně i neznámý Hradec Králové ještě před tím, než…

Na akci jsem se těšila díky PR výzvě na Facebooku, kterou pro nás organizátoři předem připravili. V den D v úterý 17. 9. jsem se s krosnou na zádech vydala na nádraží. Už po vystoupení z vlaku jsem se při čekání na autobus seznámila s několika dalšími prváky, které nebylo těžké vzhledem k cinkajícím zavazadlům mezi ostatními cestujícími rozpoznat.

Leto-2019-10.jpg

Rozřazení do skupin v kempu probíhalo tematicky losováním chemických molekul, já byla paracetamol. Po zabydlení se v chatkách začal už první program, seznamování a starší studenti se s námi podělili nejen o své vlastní zkušenosti, strasti, rady a tipy ke studiu, ale jelikož byla zima, tak i o něco na zahřátí.

Leto-2019-19.jpg

Druhý den nás čekala celodenní hra ala Boyard, kterou si pro nás SČSF společně s Katedrou tělesné výchovy připravili. Byl to mix sportovních dovedností, znalostí a logických úloh směřující k získání pokladu, z kterého se nejúspěšnější tým nakonec stejně neradoval. Zelenou bednu, již měli za úkol mít neustále na očích, až do příštího večera neuhlídali. Osobně jsem ráda, že poklad našel někdo jiný a já se tak nemusela střídat během chladné noci v jeho hlídání.  Večer se konal orientační běh ve skupinkách. Ani po jeho vyhlášení nikdo z nás nezůstal na chatce a zabalení do dek, spacáků a s plnými hrnečky v rukou jsme se venku s ostatními výborně bavili až do ranních hodin dalšího dne.

DSC_9597.jpgLeto-2019-13.jpg

Čtvrteční ráno jsme zahájili hrou "hutututu", které se všichni zúčastnili s plným nasazením, Čičimu přeji brzké uzdravení zlomeného kotníku.

Leto-2019-35.jpgDSC_9709.jpg

Odpoledne jsme šli zkouknout Hradec, kde nás organizátoři z řad spolku provedli a hlavně se s námi podělili o svá vlastní oblíbená místa a tipy, kam zajít. Celá prohlídka končila v budově fakulty, kde jsme získali několik užitečných rad k práci se SISem a zhlédli společně několik vtipných videí z půlení farmaceutů z předešlých let. Po návratu zpět do kempu bylo za účasti i našeho pana děkana vyhlášení soutěže Boyard, kde si vítězný tým otevřel uloupenou bednu, jejíž obsah jsme společně za zvuků hudby, tance a smíchu do rána vypili. 

Leto-2019-33.jpg

Po snídani jsme se rozloučili a vyčerpaní a šťastní se vydali každý svým směrem domů. Myslím, že za všechny můžu říct, že byl seznamovák fajn akcí se skvělými, pohodovými a přátelskými lidmi, kterou jsme si všichni moc užili.

- Eva Kozáková, studentka prvního ročníku FaF

Více foto