EPSA Training New Trainers, Hradec Králové

30.07.2019

Deset naprosto úžasných, vyčerpávajících a vzdělávacích dní, které se odehrávaly v Hradci Králové. 14. TNT neboli Training New Trainers nalákalo 15 studentů Farmacie z celé Evropy na příležitost stát se EPSA trenérem (soft skill trainer). Cítili jsme se výjimečně, protože nám bylo sděleno, že jsme byli vybrání z většího množství účastníků. A to přeci vždycky nakopne sebevědomí.

WhatsApp-Image-2019-10-23-at-17-38-02(1).jpeg

Naši edukaci zajišťovali čtyři výběroví EPSA trenéři s dlouholetou praxí, kteří nám přibližovali svět soft skillů a magie, která se odehrává za oponou. Čím víc jsme do toho pronikali, tím spíš jsme nevěřili, že někdy dáme dohromady svůj vlastní trénink. Každý jsme slyšeli frázi ,,Trust the process.“ a snažili jsme se trenérům věřit, že nás na vše připraví. Užila jsem si každou minutu nabitého programu, ve kterém se kladl velký důraz na naši vlastní kreativitu a osobní přístup. Každým dnem jsme si byli s těmi nadšenými studenty a budoucími trenéry bližší a bližší. A to natolik, že i po celém dni stráveném uvnitř Kampusu, jsme se rádi večer sešli na pokojích a chodbách kolejí Na Kotli. Před úplným koncem TNT nastal den, kdy jsme úplně poprvé dostali možnost vytvořit svůj první soft skill trénink. Nebudu Vám lhát, spali jsme jen pár hodin, ovšem výsledek stál za to!

WhatsApp-Image-2019-10-23-at-17-38-02.jpeg

Nebyli jsme hrdí pouze sami na sebe, ale hlavně jeden na druhého. Píši v množném čísle, protože celou akci vnímám jako srdcovou záležitost, kdy vznikla nová generace trenérů a hlavně neuvěřitelná parta lidí, kteří se mohou opřít jeden o druhého. Na TNT přišel každý jako jedinec, ale odešli jsme jako rodina.

- Kristýna Vlachová