Spolkové pivko

13.11.2019

Bylo, nebylo, v jedné malé zemi jménem Česká republika, v jednom krásném městě Hradec Králové, se sešlo několik studentů té nejlepší fakulty, která kdy byla. Tito studenti toužili dostat svoji fakultu za hranici dokonalosti, protože dokonalá již byla a šířit své myšlenky s ostatními. Nevěděli však, jak upoutat ostatní. A jak už to bývá, alkohol lidi spojuje, rozhodli se proto, dát ostatním studentům možnost piva zdarma. U piva se dobře povídá, takže mohli své myšlenky volně šířit.

Add-Watermark20191120082747.png

Po měsíci čekání od předešlého Spolkového piva nastal znovu čas se sejít a prodiskutovat, co se vlastně ve spolku bude dít. A tak se 13. 11. na koleji Na kotli, v salonku naproti ATP, uskutečnilo další Spolkové pivo.

Add-Watermark20191120082440-(1).png

Na tomto srazu jsme se dozvěděli o spoustě akcí, která nás v listopadu čekají. Kromě spousty párty, protože studentský život je jeden z hlavních důvod, proč se chodí vysoká škola studovat, se můžeme těšit také na Vánoční trhy v Norimberku, Farmaceutický ples či spousty akcí v zahraničí. V rámci Movemberu bude možnost si na fakultě zakoupit kávu, či zákusek v rámci Kavárny u knírku nebo si zasoutěžit při Výstupu na A1. Na konci listopadu je pro nás připravena také přednáška s názvem Mozek – paměť – myšlení. Náš spolek nám nedá moc možnost vydechnout, protože pro nás pořád připravuje nové a nové akce a přednášky, za což jsme moc vděční. Prodiskutovali jsme také, jak ukázat středoškolským studentům, že naše fakulta je ta nejlepší a vypili celý sud.

Add-Watermark20191120082738.png

Pokud tě mrzí, že jsi nestihl právě toto Spolkové pivko, nezoufej. V 3. prosince na nás čeká Spolkový svařák, kde se dozvíš spoustu nových informací, dáš si svařák zdarma a možná začneš zoufat, že Vánoce jsou fakt blízko. A od Vánoc je zkouškový už jen kousek.

- Eliška Hejtmánková

Více foto