Spolkový svařák

03.12.2019

Přišel opět čas na Spolkové pivko, avšak venku už bylo chladněji a Vánoční atmosféra sálala všude okolo nás, tak proč toho nevyužít a pivko nenahradit domácím a lahodným Vánočním svařákem. Toto Spolko pivko (svařák) se nelišilo jenom nápojem a prolínající se vůní hřebíčku a skořice, ale bylo i informačně laděno do Zahraničí.

Add-Watermark20191208072154.png

Svařák začal informačním okénkem o aktualitách ze strany Spolku a přiblížili jsme náš kalendář akcí, spolu s tím jak se studenti mohou do jednotlivých akcí zapojit. Poté přišla už řada na vlastní prezentaci, kde jsem studentům detailně představila European Pharmaceutical Students’ Association (EPSA). Nejprve jsem představila organizační strukturu Exekutivu a Tým, který se o akce EPSA v průběhu roku stará a potom jsem se přesunula na jednotlivé klíčové projekty z oblasti Mobility (IMP, Twinnet), PHC, Training Project, Professional Affairs (Mentoring Project, Chat with Professionals), Science Projects (Science day, Science! Monthly) a nemohla jsem opomenout ani nadcházející kongresy EPSA AC 2020 v Lyonu (který se bohužel zrušil) a podzimní AA 2020 v Sarajevu. Zmínila jsem veškeré podmínky k účasti na kongresu a jak probíhají z pohledu účastníků.

Add-Watermark20191208070937.png

Na závěr jsme jako Spolek studentům doporučili účast na zahraničních akcích a celý Spolko svařák byl zakonenčen diskuzí a případnými dotazy. Děkuji všem, co se Spolko svařáku účastnili!

- Apolena Koklarová

Více foto