Vánoční poňuňání

10.12.2019

Myšlenka Vánočního poňuňání vznikla vlastně už v létě na Stříbrňáku, když jsme s Jendou společně spřádali plány na všechny možné i nemožné akce na nový školní rok. Poňuňání od začátku neměla být klasická tancovačka, ale spíše příležitost si naposledy posedět nad svařákem s přáteli, než se na nějakou dobu všichni zahrabeme do hory cukroví a učení. Podařilo se nám sehnat stromek, ten ozdobit a postavit doprostřed pódia; AC klub jsme velmi důkladně obalili světýlky a žárovičkami.

Add-Watermark20191223101448.png

V kotli se začaly vařit litry voňavého svařáku a na stolech byly pro návštěvníky nachystány perníčky mravných i méně mravných tvarů. Hosté navíc měli možnost si balíček perníčků i s polevou zakoupit a následně si perníčky dle libosti ozdobit a sníst.

Add-Watermark20191223094320.png

Postupně se nám naplnilo celé ACéčko, všichni si za zvuků vánočních písní povídali nad šálky horkých svařáků. Zní to trochu jako vánoční besídka z nějakého domova pro seniory, že?

Add-Watermark20191223095248.png

Tak vězte, že svařák mizel a alkohol v krvi stoupal; zbytek noci (nejen) farmaceutická sebranka protančila na české i zahraniční hitovky a všichni jsme se dosyta poňuňali. Si myslím, že podařený večer, soudě i dle následujícího krušného rána.

- Anna Ocelková

Více foto