Pohádková párty

20.10.2021

     Bylo, nebylo v jednom království za devatero horami a sedmero řekami, konal se velký bál. Byly pozvány všechny pohádkové bytosti a studenti farmaceutické fakulty. A nebyl to ledajaký bál, byla to pohádková párty v AC klubu. Po celé zemi se všichni radovali, jako mravenci co našli bonbóny, jelikož takové oslavy nezažili od doby, co království zasáhla roušková kletba, která nás donutila bavit se jen u kouzelných zrcadel.

Add-Watermark_2021_10_27_03_51_42-(17).jpg

    Z hradu se výprava vydala již před sedmou hodinou, aby tavernu patřičně vyzdobila. Sešel se zde krteček s myškou, Scooby-Doo se svojí partou a koloušek. Všichni společnými silami naplnili balónky láskou a vyvěsili je všude, kam to šlo. Pak už byl čas namíchat elixíry pro dvořany v kostýmech. Všem moc chutnala Sněhurčina kocovina díky skořicovému ocásku. Stejně tak to ale bylo s vodníkovým semenem. Po fabulózní Sharpay se taky hned zaprášilo, i když nebyla růžová. Lektvary všechny očarovaly do pohádkové nálady a mohlo se jít na parket.

Add-Watermark_2021_10_27_03_51_42-(7).jpg

    Každý kdo na párty byl, vypadal, jako kdyby vypadl Boženě Němcové ze suknice. Stejně jako pohádkový playlist byly různorodé i samotné kostýmy hostů. Mohla se tu potkat například Červená Karkulka s Harrym Potterem, nebo Naruto s Včelkou Májou. První dvě hodiny spolková párty myška hrála jenom písničky z českých i zahraničních pohádek, ale to uběhlo jako voda a přešlo se na písničky na přání a mix všech dekád. 

Add-Watermark_2021_10_27_03_51_42-(64).jpg

    Odbila půlnoc, kouzlo však nevyprchalo a nikdo utíkat do kotle nemusel. Když už došly magické nápoje ve spolkové komnatě, tak tanečníci nezaháleli a pohostili se u baru, kde opojného moku bylo dostatek. Očarovaní tak mohli tančit i na pódiu při svitu disco koule a ukázat všem svoje nejlepší pohyby. Došlo i na skladby, které by se do žádné pohádky nehodily, ale i přesto se sem tam nějaká ta pohádková hitovka večer objevila. 

Tadeáš Stein

 

Fotogalerie