Spolkové pivo

10.11.2021

     Ve středu 10.11.2021 jsme se společně viděli osobně po dlouhé době na Spolkovém pivku. Po roce v onlinu bylo velmi příjemné zase se sejít v Salonku u ATP a nad dobře napěněným půllitrem.

     Pro ty z Vás, kdo neví, co Spolkové pivo vlastně je, mám stručné vysvětlení. Vezmu to podle plakátu, kde už vše v kostce řečené je.

     Špetka informací ze Spolku - Spolkové pivo, je vlastně veřejná výborová schůze. V rámci powerpointové prezentace výbor všem zúčastněným představí po departmentech akce (vzdělávací přednášky, PHC kampaně, párty, zahraniční výjezdy...), které od posledního Pivka proběhly a na které se ještě můžou studenti těšit. Dále možnosti výpomoci na akcích, možnosti vyjet do zahraničí, nebo třeba možnost objednat si spolko mikču z našeho merche.
Add-Watermark_2021_11_20_08_16_43-(18).jpg
     Poté, co každý z výboru představí své akce, následuje další bod avizovaný na plakátu - Pivko pro členy zdarma. To hovoří asi samo za sebe. Pro členy je připraveno sud piva zdarma.

Add-Watermark_2021_11_20_08_16_43-(43).jpg

     A nakonec socializace. Úzce související právě s pivkem. Spolkové pivko je tak Jedinečná příležitost, jak se výbor a tým může potkat se členy, prodiskutovat společně práci Spolku, tým může načerpat nové nápady a získat feedbacky, a to vše u sklenice piva v přátelské atmosféře Salonku.

Add-Watermark_2021_11_20_08_16_43-(42).jpg

     Teď, když už všichni víte, jak Spolkové pivo probíhá, dokážete si jistě živě představit, jak probíhalo to poslední. Abyste si mohli představu a vše dokreslit do drobných detailů, můžete se kouknout na fotky.


Eliška Kačírková, VP pro PR