Výstup na A1

24.11.2021

     24. listopadu se po roční pauze konala v rámci Movemberu akce s názvem Výstup na A1.
Pravidla jsou jednoduchá - vyběhnout ze suterénu do 7. patra s tím, že na každém patře čeká na závodníka tekutá překážka, kterou musí překonat. Hodnotí se v první řadě rychlost výběhu soutěžících. Co je ale nutno zmínit - že výtežek z akce putuje na nadaci Muži proti rakovině.

Add-Watermark_2021_12_22_09_39_32.jpg

 

Co na akci říkají jedni z letošních vítězů?DSC_0545.jpg

 

 

     Byla to vlastně taková milá náhoda. Já jsem ten den ani neplánovala běžet, ale pak přišla moje spolubydla s tím, že by do toho šla, a tak jsme se jako jedny z posledních přihlásily. Když je to teda na tu charitu.

     Jelikož jsem se účastnila už před dvěma lety, tak jsem tak trochu tušila do čeho jdu, ale samozřejmě si to můj mozek jako vždy zkreslil, a nakonec to bylo náročnější, než jsem si pamatovala. Především jsem měla problém se dvěma zelenýma na trati, protože ústní voda se přece nepije! Ale zase musím pochválit výběr jablečné griotky, která spravila chuť. V posledním patře jsem myslela, že to pivo už nedám, ale moc mi pomohlo fandění ostatních.

     Určitě by se dalo napsat i více, ale co já vám tady budu povídat, přijďte příští rok a vyzkoušejte si to na vlastní kůži!

Eva Foltýnová

 

 

 

 

 

     Výstupu na A1 jsem se zúčastnil poprvé. Před startem jsem byl trochu nervózní, bál jsem se, abych po cestě náhodou nevyklopil obsah žaludku. Celkem bylo třeba vypít pět panáků, jedno malé a jedno velké pivo. Panáky byly docela v pohodě, možná bych zvolil slivovici, aby to bylo pestřejší. Nejhůř se pilo velké pivo, protože jsem byl ufuňenej, ale nakonec jsem s časem 60 sekund obsadil třetí místo! 

     Ale bylo to super, organizace, vyhodnocení i podpora ostatních… 😊

Jiří Veselý

DSC_0725.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogalerie