Red Light District Party

18.10.2022

I přes to, že červená není má oblíbená barva a ve svém šatníku bych ji hledala jen těžko, na poslední chvíli jsem sehnala pánskou košili a mohla jsem vyrazit. Již při vstupu mě zaujalo ne dost, ale mnoho a mnoho balónků, kterými byl obsypaný snad každičký roh v sále. Na stolech svítily rudé lampičky a všude se leskly červené třásně. Pokud si myslíte, že té červené už bylo dost, tak to pořád není vše. Červený Gin&Tonic nebo jahodový džus na všechny způsoby, tyto „limitky“ jste si mohli objednat na baru.

Musím říci, že tato atmosféra, doplněna skvělou hudbou nasadila na tento rok laťku hodně vysoko.

Eva Kubíková

IMG_0393_Watermarked.jpg

„Téma párty už mluví samo za sebe, hned když člověk došel, tak ho zavalila červená atmosféra ze všech stran.“

Ovšem shánění dresscodu, začalo pro mnohé z nás již pár dní předtím. Vzhledem k tomu, že Halloween je za rohem, je pomalu nadlidský výkon sehnat v obchodech jinou barvu než černou, zelenou a oranžovou. A tehdy naše dobrodružství o ulovení nějakého červeného kousku pro náš outfit začalo. Mnozí z nás si půjčovali oblečení navzájem, a to bez rozdílu na pohlaví. 

Párty překypovala hudbou, tancem, a hlavně ČERVENOU na každém kroku. Tematicky byl do červené poskládán dokonce i nápojový lístek s „akčními cenami“. Celá akce trvala od 20 až do cca 3 do rána. 

IMG_0127_Watermarked.jpg

Při vstupu nás přivítaly červené girlandy a hned za nimi seděl sám prezident spolkový, který byl připraven nás všechny zkásnout a označkovat (překvapivě) červeným srdíčkem <3, které mnozí z nás sundávali dolů ještě den poté.

Zbytek našeho programu vypadal následovně: tanec, bar, kulečník, bar, tanec, spadlo světlo, tanec, další světlo, bar, tanec, fotbálek, a nakonec byl konec a my museli domů hladoví, unavení, zmrzlí a smutní, že se blíží listopad…

Prostě to bylo v pohodě. 

#KAMčůňy

(Kubík, Maruška, Anička)

IMG_2723_Watermarked.jpg