Retro párty

21.02.2024

Ve středu 21. února se konala jedna z party organizovaných Spolkem českých studentů farmacie. Tentokrát však v retro stylu. Zamířili jsme již tradičně do AC klubu, podniku s naprosto ideální lokací i atmosférou pro pořádání studentských akcí. Kde jinde dobít sociální baterky a vyhnat z hlavy zbytky myšlenek na zkouškové období než právě zde? Spousta lidí v retro outfitech, tematická výzdoba, hudba minulého století či milénia, to vše tvořilo jedinečnou skvělou atmosféru. Na baru navíc čekaly speciální i originální drinky, které nám víc než chutnaly. O půlnoci DJ do playlistu namixoval i podstatně novější pecky, které na parket dostaly snad už opravdu všechny, a tak jsme tančili až do samého rána. Celá party se moc vydařila. Moc jsem si to celé užil a myslím si, že rozhodně nejsem jediný, komu se tu noc vůbec nechtělo odejít. Těším se na příště ;)

Daniel Fišer

 

Retro party v AC klubu, která se konala 21.2.2024 bylo super odreagovaní po úmorném zkouškovém. Téma mi sedlo, jelikož retro mám rád a hlavně retro písně, bylo krásný vrátit se k tomu, co frčelo dřív. Co se týče pití, to u mě byla kombinační apokalypsa, párty jsem otevřel tequilou a potom to jelo, pár pivek(samozřejmě Radek 12) a akční drinky asi nejvíce mi zachutnala ta malinovka s čím si 😅. 

Foto koutek nezklamal a měl i trefné kartonové nápisy.

Martin Palan

 

V stredu minulého týždňa sa konala párty, ktorá sa niesla v štýle retro. prebiehala v AC klube ktorý už máme overený z minulých týždňov. na párty som dorazila s kamarátkami keď už všetko šlapalo na plný plyn. hudba hrala, drinky sa miešali, ľudia sa bavili. presne ako má dobrá párty vyzerať. veľmi ma zaujal fotokoutek kde bola možnosť odfotiť sa s priateľmi a uchovať si takto spomienku. drinky boli všeho druhu, od vina s colou cez beton až po oko. bola som velmi spokojná s výberom pesničiek, ktoré boli tematické=retro, ako aj s drinkami a vďaka patrí organizátorke párty. určite využijem aj najbližšiu príležitosť sa zabaviť a tak by mal spraviť každý!

Chiara Stanková